Klinisk Sexolog og parterapeut Maj Wismann har skrevet forordet til min bog: At overleve utroskab. Du kan læse det her:

”At overleve utroskab” er ikke en bog for tøsedrenge. 
Utroskab er heller ikke. Uanset man forlader sin utro partner eller bliver og kæmper for parforholdet.

Du har sikkert oplevet utroskab. 
Måske været utro. Måske blevet udsat for utroskab. 

I denne bog oplever du utroskabens helvede, og hvordan Hanne, bogens hovedperson, formår at komme igennem et helvede fyldt af følelser, der svinger fra dag til dag, fra minut til minut. 

Følelser, man aldrig troede, man besad. En verden, man ikke troede fandtes. Hanne havde den ene dag et dejligt og velfungerende liv. Dagen efter et liv uden ståsted, tryghed og med en mistillid så stor, at ord ikke kan beskrive det.

Det er næsten ikke til at bære og bogen er hård læsning. 
Utroskab kan ødelægge så meget i et menneske. Og en families liv. 

Hvis man vidste det, inden man var utro, ville utroskabsprocenten være betydeligt lavere. Det har jeg fået bekræftet utallige gange i den tid, jeg har haft par i terapi for et heale utroskabens skader.

Bogen er kærkommen i en verden, hvor mange mener, at utroskab er ”noget man ikke finder sig i”- hvad mange mener. Indtil de oplever det. Hvordan kan man blive, når andre synes, man skal gå? Hvordan kan man tilgive en partner det ultimative svigt - når man troede, at man ville forlade forholdet i tilfælde af utroskab?

Vi mangler rollemodeller, der viser vejen – viser, at der KAN være en vej.
Vi mangler par, der tør stå frem og fortælle, at de kom igennem. Hvordan de gjorde. Og som kan inspirere til håb og mod til at gå vejen – hvis man ønsker det. 

Bogen serverer den rå virkelighed. Sjældent har jeg læst så ærlig en beretning om utroskab, der kaster Hanne ud i et stormvejr af følelser, men også gennem personlig udvikling. 
Det bliver en øjeåbner for, hvordan hun har ladet sit liv diktere af andres holdninger og ønsker. En rejse på vej mod at blive mere sig selv. Et mere ærligt liv for både Hanne og hendes mand. En rejse, som hun måske ikke var kastet ud i, hvis ikke det havde været for utroskaben.

I bogen får du hele Hannes rejse og i slutningen praktiske råd ud fra forfatterens erfaring. 
Hvad kan du gøre? Hvad kan hjælpe? Hvad har du brug for? 

Bogen kan gøre en kæmpe forskel for alle par, der har oplevet utroskab, men ønsker at blive sammen. Men også for de kvinder og mænd, der vælger at gå. Den vil være en støtte i en svær tid. Tak Hanne.” 

Her er et link til bogen på Saxo: https://www.saxo.com/dk/at-overleve-utroskab_hanne-ladegaard_paperback_9788740905809

og her her link til e-bogen: https://www.saxo.com/dk/at-overleve-utroskab_epub_9788740476767

Ellers brug det her link : http://www.williamdam.dk/advanced_search_result.php?keywords=at+overleve+utroskab&show_all=0